Viltfoder

VILDSVINSFODER OSKARS BLANDNING
Oskars blandning används till foder och lockfoder till vildsvin. Vildsvinsfoder består av 1/3 majs, 1/3 foderärter samt 1/3 vete i hela kärnor. Är testad med mycket bra funktion och passar väl i foderautomater. Fodret drar inte till sig fukt då varan består av hela kärnor i en smaklig blandning.

Säck: 25kg

 MAJS             

Hel majs från Svenska åkrar. Energirik och lågt fiberinnehåll


Säck: 25 kg

Storsäck 600 Kg MAJSMIX
Krossad majs från svenska åkrar.


Säck 20 KgÄRTOR

Hela ärtor från Svenska åkrar. Rika på protein och lysinÄrtor är ett av de populäraste fodermedlen för att utfodra vildsvin.


Säck:25 kgVETE

Energirikt spannmålsslag som passar till alla djurslag. Vete innehåller mer stärkelse och mer energi jämfört med havre och korn. 

Säck:25 kgKORN

Hel korn från Svenska åkrar. Användbart spannmålsslag med bra aminosyraprofil

Säck:25 kgKORNKROSS
Krossad korn. Krossad korn har en något begränsad hållbarhet eftersom den kan påverkas när den kommer i kontakt med luften.Säck: 20kgHAVRE

Hel havre från Svenska åkrar. Mycket fett och gynnsamma fibrer.

Säck:20 kgHAVREKROSS
Krossad havre. Havre är ett smakligt spannmålsslag som passar till alla djurslag.Krossad havre har en begränsad hållbarhet eftersom havren är rik på fett som kan härskna när den kommer i kontakt med luften.

Säck: 12 kg

VILTFODER

Pelleterat foder för vilt. Svenska Foders Viltfoder är ett skonsamt foder speciellt anpassat för vilt och deras känsliga magar. Stödutfodringen kan påbörjas redan när första snön faller och fortsätta fram till våren.

Säck:15kg

SALTSTEN KNZ WILD
Saltstenen för vilt som innehåller, förutom 100% rent raffinerat vakuumsalt, specifika spårämnen som gynnar tillväxten och en god aptit. De innehåller höga halter av spårämnen som zink, järn, koppar och selen för att säkerställa en enhetlighet i näringsintagets nivå. Zink och selen är särskilt viktigt för bra utveckling av ben- och brosk vilket resulterar i optimal hornstorlek för rådjur och älg. Slickstenen är fuktbeständig och har stabil form.
 

Vikt: 10kg

MELASS

Flytande melass

Dunk: 15 Kg

Vildsvinsfoder Oscars blandning

består av majs, foderärtor och vete.
Säck: 25 kg 239;- st

4 säckar 900:-
 

Laddningsbara batterier till foderspridare 6v 195kr och 12v 295 kr finns hemma