Leksaker.

MÖSS

Möss är en riktig klassiker. Kattmyntan stimulerar kattens naturliga instinkter, något som är viktigt för att katten ska må bra. Lek är roligast tillsammans!

Finns i flera färger och sorter.

BOLLAR

Plyschklädda plastbollar. Fånga, kasta, rulla och jaga dem, de rullar på alla typer av golv. Stimulerar dessutom kattens naturliga instinkter.

Finns i flera färger och sorter.
 

AKTIVERINGSLEKSAK

Spännande aktiveringsleksak. Fyll med godis, torrfoder eller något annat smaskigt och låt katten försöka få ut innehållet, ett perfekt sätt för din katt att hålla sig aktiv på ett roligt sätt. Kan fyllas och har rasslande boll.

KATTSPÖ

Lekspö med fransar är en favorit och stimulerar kattens naturliga instinkt. Lek är roligast tillsammans och ett utmärkt sätt för att stärka bandet mellan dig och din katt.

Finns i flera färger och sorter.

LEKSAK LASER

Lys med ljusstrålen i marken och låt katten jaga efter den. Du och din katt får en rolig stund tillsammans. Utbytbara batterier. Undvik att lysa in i kattens eller dina ögon.

LEKTUNNEL

Hopfällbar lektunnel i spännande prassligt material. Fungerar både till katt och liten hund. Hopfällbar. Går att använda både inomhus och utomhus och är en perfekt plats för din katt att leka på eller gömma sig.

KATTMYNTA

Får din katt inte nog av kattmynta? Med Kong Catnip Spray kan du enkelt spraya över kattmyntan på kattens favoritleksaker eller på kattklösen för extra skoj! Kattmyntan kommer från Nordamerika och är av hög kvalitét.

Finns i spray och som torkad.

Vi har många fler leksaker i vår butik. Välkommen in och hitta era nya favoriter.


 

Kattklös.

KATTKLÖS

Klösmöbel med hus i botten, två sisalpelare och två plattformar. Klädd i mjukt plyschtyg. Enkelt och klassiskt!

KATTKLÖS BEN

Klösbräda för bordsben som enkelt monteras med kardborreband. För en diskret och smidig klösmöjlighet i hemmet. Inklusive en liten leksak.

KLÖS BERTIL

Liten klösmöbel för kattungar eller mindre katter. Sovplats på toppen, sisal på stommen och möbeln är klädd i svart/grå plysch.

KLÖS KITTY

Fluffig, mysig och hållbar klösmatta, hängande leksak, mindre tunnel och 46cm stam. I kattklöset kan katten både klösa, leka och vila.

KLÖS PAPP

Klösbräda i papp som lockar katten att klösa. Går att klösa på båda sidorna vilket förlänger hållbarheten.

KLÖS PAPP VÅG

Trevlig modell med spännande former och medföljande kattmynta att strössla över. Kattmyntan lockar extra till klösande.

Kattklös finns i flera färger och utförande i butiken.