Kattfoder Royal Canin

LIGHT  CARE
 

Att upprätthålla en ideal kroppsvikt och muskelmassa är en avgörande aspekt för katters hälsa.
Light weight care har en exakt balanserad näringsformula berikad med mycket smältbara proteiner för en sund viktminskning. Aptitminskande effekt: innehåller en blandning av fiber, inklusive psyllium, för att öka fodervolymen i magen och på så sätt hjälpa till att öka mättnadskänslan på ett naturligt sätt. Lågt fettinnehåll hjälper katten att nå eller behålla sin idealvikt.
Innehåller L-karnitin som underlättar transporten av fett till cellerna för omvandling till energi.
Innehåller en balans av mineraler som hjälper till att upprätthålla en god hälsa i kattens urinvägar.
 

Säck: 1,5kg 
 

ORAL CARE

Tandsten är mineraliseringen av tandplack, som kan leda till dålig andedräkt och känsligt tandkött. Munhygien är en viktig roll i kattens totala hälsa.
Oral care har en exakt balanserad näringsformula som hjälper till att minska uppbyggnaden av tandsten och stödjer därigenom kattens munhälsa. Dubbelverkande: Mekanisk verkan: formen och storleken på Oral care biten är särskilt utformad för att stimulera tuggande och ger en rengörande effekt dagligen, vilken hjälper till att minska plackbildningen på tänderna. Kemisk verkan: formel berikad med ett aktivt tandämne, som binder kalcium i saliven och hjälper till att minska uppkomsten av tandsten.
Formulerad med en balans av mineraler som hjälper till att upprätthålla en god hälsa i kattens urinvägar.
 

Säck: 1,5kg 

HAIRBALL CARE
 

Hairball Care är en exakt balanserad näringsformel som bidrar till att minska bildandet av hårbollar på ett naturligt sätt. Den exklusiva sammansättningen som ingår i Hairball Care består av en utvald blandning av kostfibrer, bland annat psyllium som bildar en gelé, och olösliga fibrer som främjar tarmrörelserna. Som en följd av det kan päls som katten får i sig dagligen följa med avföringen ut, i stället för att samlas i magen som hårbollar och kräkas upp.
Är din katt benägen att få hårbollar? Katter ägnar en stor del av sin vakna tid åt att tvätta sig, och kan därför få i sig stora mängder päls. Håret som de slickat i sig kan tova ihop sig i magtarmkanalen och bilda hårbollar, vilka sedan kräks upp eller tar den naturliga vägen ut med avföringen.
Sammansatt med ett balanserat mineralinnehåll för friska urinvägar hos vuxna katter.

Säck: 2kg  / 10kg
 

URINARY CARE

Kristaller förekommer naturligt i kattens urin. Beroende på flera faktorer, inklusive pH-värdet, kan fler kristaller bildas och få en negativ inverkan på urinvägshälsan. En anpassad utfodring kan vara ett effektivt sätt att hjälpa till att minska risken för att urinkristaller bildas.
Urinary Care har en exakt balanserad näringsformel som hjälper till att behålla kattens urinvägshälsa. Den särskilda formeln hjälper till att kontrollera mineralnivåernas balans och sänka urinens pH-värde, vilket ger en mindre koncentrerad urin som bidrar till att främja friska urinvägar. Den exklusiva UUrinary Care-formeln skapar en urinvägsmiljö som är mindre gynnsam för att urinkristaller ska bildas.
Stimulerar din katt att dricka mer vatten
Ett högre dagligt intag av vatten leder till en större urinvolym och ökad urinutspädning, vilket är gynnsamt för kattens urinvägshälsa.

Säck: 2kg / 10kg

Royal Canin VåtfoderLIGHT SÅS
Bidrar till att reducera kattens kaloriintag. Innehåller L-karnitin.
Hög proteinhalt.
Främjar friska urinvägar.

Storlek: 12 påsar/kartongHAIRBALL SÅS
Fodret bidrar till att päls som katten slickat i sig följer med avföringen ut.
Bidrar till bibehållen idealvikt.
Hög smältbarhet.

Storlek: 12 påsar/kartongURINARY SÅS
Utformad för att bidra till att upprätthålla en sund balans av mineraler i urinen.
Bidrar till bibehållen idealvikt.
Näringssammansättning som instinktivt föredras.

Storlek: 12 påsar/kartongBEAUTY SÅS
Bidrar till att bevara pälsen vacker särskilt tack vare omega-3- och omega-6-fettsyror.
Bidrar till bibehållen idealvikt.
Främjar friska urinvägar.

Storlek: 12 påsar/kartongDIGEST SENSITIVE SÅS
Mycket hög smältbarhet bidrar till att minska avföringens lukt.
Bidrar till bibehållen idealvikt.
Främjar friska urinvägar.

Storlek: 12 påsar/kartong