Katt.

Pälsvård.

KAM

Mediumtandad kam rundade tänder. Används för att kamma bort lösa hår och underull samt för att reda ut mindre tovor. De rundande tänder gör kamningen mer skonsam mot huden.

Finns i flera sorter.

KARDA

Metallkarda med plasthandtag och gummigrepp. Kardan har mjuk gummibotten och vinklade metallborst med plastknoppar på topparna. Passar även till hund och kanin.

Finns i flera storlekar.

KARDA FÄLLNING

Fällingskarda för att kamma ur lös underull på kort och medellång päls med mycket underull. Kamma bort eventuella tovor ur pälsen för att inte skada pälsens täckhår. Rekommenderas inte på strävhåriga pälsar. Används med mjuka drag i pälsrikningen.

TOVUTREDARE

Greppvänlig tovutredare reder skonsamt ut hopfiltad päls och tovor genom att skära isär dem. De korta böjda bladen minskar risken för skador. Arbeta ut tovan i etapper och kamma sedan bort tovresterna med en gles kam.

Schampo.

KATTSCHAMPO

Skonsamt schampo med balsameffekt som återfuktar huden. Rengör mjukt och effektivt kattens päls.

KLOSAX

Smidig, liten klosax som gör det lätt att komma åt. Passar smådjur, katter och fåglar. Klipp klorna regelbundet för dina djurs välmående.

KATTLUCKA

Finns i flera modeller.

Matskål.

KATTSKÅL

Söt matskål i keramik.Kan diskas i maskin.

MATSKÅL PLAST

Mat- eller vattenskål i plast från Savic med en modern look. Passar perfekt till valpar, mindre hundraser och katter. Matskål med integrerad gummibotten för att stå stabilt. 

MATSKÅL METALL

Klassisk rostfri matskål med gummirand för att skålen inte ska halka omkring så lätt. Skålena är mycket lätta att rengöra och stapla. Skålarna tål att diskas i diskmaskin, och ta då av gummiranden först.

Sovplats.

KATTIGLO

Underbart mjuk, gosig och alldeles bedårande serie i supersoft rosett-plysch och dov mjuk färgskala. Passar utmärkt i de flesta hem.

Finns i fler färger och varianter.

Kattbur.

KATTBUR

ephos är en enkel transportbur med plastdörr. Enkel att montera och använda. Rekommenderad för små hundar, katter och smådjur upp till 5kg.

KATTBUR TROTTER

Populär transportbur med metalldörr. Enkel att montera och använda. För små hundar, katter och smådjur upp till 5kg. 

KATTBUR ATLAS

Populär transportbur med metalldörr. Enkel att montera och använda. Staplingsbar. För små hundar, katter och smådjur upp till 5kg. Passar även de lite större katterna.