Hundburar-Kattburar

STÅLBUR PREMIUM
Stabil stålbur med tätt galler. Galleravstånd 31mm. Buren har rundade hörn, säkerhetslås, djup plastbotten som är lätt att rengöra och läderstropp på dörrarna som minskar gnissel. Lätt att fälla ihop och bära som en portfölj. Två dörrar.

Stl/vikt:49x31,5x39,5cm Mini 5kg

Stl/vikt: 62x44,5x52,5cm Tax 12kg

Stl/vikt: 78x49x57,5cm Beagle 20kg

Stl/vikt: 93x57,5x66cm Boxer 35kg

Stl/vikt: 109,5x71x79cm Rottweiler 45kg

 

TRANSPORTBUR ZEPHOS

Zephos är en enkel transportbur med plastdörr. Enkel att montera och använda. Rekommenderad för små hundar, katter och smådjur upp till 5kg. Perfekt för resor med tåg, båt eller för ett besök hos veterinären.

TRANSPORTBUR TROTTER

Populär transportbur med metalldörr. Enkel att montera och använda. För små hundar, katter och smådjur upp till 5kg. Följer IATAs regler. (Vissa flygbolag kan ha egna regler, kontrollera alltid med ditt flygbolag innan avresa).

TRANSPORTBUR ATLAS

Populär transportbur med metalldörr. Enkel att montera och använda. Staplingsbar. För små hundar, katter och smådjur upp till 5kg. 

 

BÄRVÄSKA SNOBBEN

Praktisk hopfällbar bärväska i grått till hund och katt i canvastyg. Kan öppnas på båda kortsidorna Meshfönster på tre sidor ger bra ventilation. Ficka i mesh på den ena kortsidan. Axelrem följer med. Max vikt på hunden/katten är 7kg.