Hundfoder

Royal Canin Maxi ~ För hundar mellan 26-44 Kg

MAXI PUPPY
Royal Canin Maxi Puppy är ett hundfoder speciellt utvecklat för valpar och unghundar upp till 15 månaders ålder som vuxna väger 26-44 kg. Royal Canin Maxi Puppy är skonsamt för valpen och bidrar genom sin sammansättning till att skydda valpens mag- och tarmslemhinna och därigenom ge en bättre konsistens på avföringen. Maxi Puppy hjälper valpen att växa kontrollerat genom ett väl anpassat energiinnehåll, samt en optimal sammansättning av kalcium och fosfor för att stärka benstommen. Maxi Junior hjälper valpen att stärka sitt naturliga immunförsvar, och främjar en god utveckling av både muskler och leder genom tillsats av bland annat glukosamin.
Säck :15 Kg
 

MAXI ADULT

Royal Canin Maxi Adult är ett hundfoder som är speciellt anpassat för vuxna hundar (15 mån-5 år) som väger 26-44 kg. Royal Canin Maxi Adult stärker den stora hundens leder genom ett högt innehåll av glukosamin samt ämnen med antiinflammatoriska egenskaper. Royal Canin Maxi Adult bidrar till en god hjärtfunktion genom tillsats av taurin, vilket i kombination med en lägre fosforhalt som skonar hundens njurfunktion gör att din hunds vitalitet bevaras långt upp i åren.

Säck: 15 Kg

MAXI LIGHT

Övervikt påverkar hundens allmänna hälsa. Maxi Light Weight Care innehåller en exakt balanserad näringsformel som bidrar till att hålla hundens idealvikt. Ett högt proteininnehåll (27 %) bidrar till bibehållen muskelmassa, och ett lågt fettinnehåll (11 %) minskar risken för viktuppgång. Sammansättningen innehåller 21 % mindre kalorier än Maxi Adult och innehåller dessutom L-karnitin. Bidrar till att minska hungerkänslor mellan måltiderna tack vare en fiberblandning som ger stor mättnadskänsla. Bidrar till att att stärka ben och leder som utsätts för stor påfrestning på hundar av stora raser.

Säck: 10 Kg
 

MAXI STERILISED

Royal Canin Maxi Sterilised är ett hundfoder för kastrerade hundar som väger 26-44 kg och är äldre än 15 månader. Royal Canin Maxi Sterilised har ett näringsinnehåll som är speciellt anpassat för kastrerade hundar innehåller ämnen som underlättar fettförbränningen. Hundfodrets bitar har en form som stimulerar den kastrerade hunden till att äta långsamt, och ökar mättnadskänslan mellan måltiderna. Royal Canin Maxi Sterilised innehåller även en optimal balans av omega 3 och omega 6 för att stärka den kastrerade hundens hud och päls.

Säck : 9 Kg
 

MAXI DERMACOMFORT
Royal Canin Maxi Dermacomfort är ett hundfoder för vuxna hundar (över 15 månader) som väger 26 – 44 kg och lätt får hudirritationer och klåda. Royal Canin Maxi Dermacomfort innehåller endast proteiner med hög smältbarhet vilket märkbart reducerar risken för allergenkällor. Dermacomfort innehåller även antioxidanter och en optimal balans mellan omega 3 och omega 6, vilket stärker hundens hudbarriär och lindrar hudinflammationer.
Säck: 10 Kg

MAXI DIGISTIVE

En känslig magtarmkanal kan resultera i mjuk och illaluktande avföring. MAXI DIGESTIVE CARE har en exakt balanserad näringsformel som stödjer en optimal magtarmhälsa. Innehållet av mycket lättsmälta proteinkällor (L.I.P.) och blandningen av fiber gynnar en bra balans i magtarmkanalen vilket leder till en förbättrad avföringskvalitet. Fodret innehåller näringsämnen såsom Omega-6-fettsyror som bidrar till en hälsosam hud och päls. Fodret är även berikat med näringsämnen som bidrar till att stärka ben och leder som utsätts för stor påfrestning på hundar av stora raser. Med detta foder kan du vara säker på att din storväxta hund med känslig mage får i sig allt den behöver för ett långt och friskt liv.

                                      Säck: 10 Kg