Hundfoder

Royal Canin Breed Health Nutrition ~ Rasfoder

SCHÄFER

Royal Canin German Shepherd är ett hundfoder som är speciellt anpassat för schäfer och liknande hundar äldre än 15 månader. Royal Canin German Shepherd är speciellt skonsamt för schäferns känsliga matsmältning genom sin sammansättning av särskilt utvalda proteiner med hög smältbarhet, samt fibrer som hjälper till att främja en hälsosam bakterieflora. Royal Canin German Shepherd stärker även schäferns leder samt känsliga hud och päls genom sitt innehåll av bland annat glukosamin, omega 3 och omega 6.

Säck: 11 Kg

 

FRANSK BULLDOG JUNIOR
Royal Canin French Bulldog Junior är ett hundfoder som är speciellt anpassat för fransk bulldogvalpen och liknande hundar yngre än 12 månader. Royal Canin French Bulldog Junior stärker bulldogvalpens naturliga immunförsvar, och är genom sin sammansättning så smakligt att den mest kräsne bulldogvalp blir nöjd. Hundfodrets bitar är speciellt formade så att den trubbnosiga franska bulldogen lätt kan plocka upp dem, samtidigt som formen på hundfodret stimulerar den franska bulldogen att tugga ordentligt vilket främjar mun- och tandhälsan. Royal Canin French Bulldog innehåller även speciellt utvalda proteiner som hjälper till att motverka gasbildning och illaluktande avföring.
Säck: 10 Kg

FRANSK BULLDOG

Royal Canin French Bulldog är ett hundfoder som är speciellt anpassat för fransk bulldog och liknande hundar äldre än 12 månader. Royal Canin French Bulldog ökar genom sin sammansättning muskelmassan och stärker fettförbränningen vilket hjälper din franska bulldog att bibehålla sin idealvikt. Hundfodrets bitar är speciellt formade så att den trubbnosiga franska bulldogen lätt kan plocka upp dem, samtidigt som formen på hundfodret stimulerar den franska bulldogen att tugga ordentligt vilket främjar mun- och tandhälsan. Royal Canin French Bulldog innehåller även speciellt utvalda proteiner som hjälper till att motverka gasbildning och illaluktande avföring.

Säck: 9 Kg
 

PUDEL

Royal Canin Poodle är ett hundfoder som är speciellt anpassat för Pudel och liknande hundar äldre än 10 månader. Royal Canin Poodle innehåller en unik sammansättning, med bland annat omega 3 och omega 6, för att bevara och stärka Pudelns hårtillväxt som pågår oavbrutet eftersom Pudeln aldrig fäller. Hundfodrets bitar är skräddarsydda för Pudeln genom sin speciella form, och innehåller också ett ämne som hjälper till att motverka uppkomsten av tandsten. Royal Canin Poodle stärker även Pudelns syn och hjälper till att bevara hundens vitalitet långt upp i åren genom tillskott av bland annat taurin, E-vitamin och C-vitamin.

Säck: 7,5 Kg
 

ROTTWEILER

Royal Canin Rottweiler är ett hundfoder som är speciellt anpassat för Rottweiler och liknande hundar äldre än 18 månader. Royal Canin Rottweiler hjälper din Rottweiler att stärka sina muskler och leder genom en unik sammansättning av högkvalitativa proteiner, samt tillsatser av bland annat glukosamin. Hundfodrets bitar är speciellt utformade för att Rottweilern, med sin speciella käke, ska stimuleras att tugga ordentligt. Royal Canin Rottweiler bidrar till en god hjärtfunktion, och tillsatsen av bland annat taurin, E-vitamin och C-vitamin gör att din Rottweilers vitalitet bevaras långt upp i åren.
Säck:12 Kg
 

COCKER

Royal Canin Cocker är ett hundfoder som är speciellt anpassat för amerikansk och engelsk cocker spaniel samt liknande hundar äldre än 12 månader. Royal Canin Cocker hjälper din cocker spaniel att bibehålla sin idealvikt, samtidigt som den stärker cocker spanielns pälskvalitet och hud genom sin optimala kombination av omega 3 och omega 6, vilket även förebygger irritation i cocker spanielns öron. Royal Canin Cocker bidrar till en god hjärtfunktion och syn, och tillsatsen av bland annat taurin, E-vitamin och C-vitamin gör att din Cocker Spaniels vitalitet bevaras långt upp i åren.

Säck: 12 Kg
 

CAVALIER KING CHARLES
Royal Canin Cavalier King Charles är ett hundfoder som är speciellt anpassat för Cavalier King Charles och liknande hundar äldre än 10 månader. Royal Canin Cavalier King Charles hjälper din Cavalier King Charles att bibehålla sin idealvikt, samtidigt som den stärker Cavalierens pälskvalitet och färg genom sin optimala kombination av omega 3 och omega 6. Hundfodrets bitar är speciellt formade så att din trubbnosiga Cavalier King Charles lätt kan plocka upp dem, samtidigt som formen på hundfodret stimulerar Cavalieren att tugga ordentligt, vilket främjar Cavalierens munhälsa. Royal Canin Cavalier King Charles bidrar till en god hjärtfunktion, och tillsatsen av bland annat taurin, E-vitamin och C-vitamin gör att din Cavaliers vitalitet bevaras långt upp i åren.
                                      Säck: 7,5 Kg

 

TAX
Royal Canin Dachshund är ett hundfoder som är speciellt anpassat för taxar och liknande hundar äldre än 10 månader. Royal Canin Dachshund är speciellt utvecklat för att bibehålla taxens idealvikt samtidigt som den hjälper till att stärka taxens leder och rygg genom sitt höga innehåll av bland annat glukosamin, omega 3 och omega 6. Royal Canin Dachshund bidrar även till att taxen behåller sin muskelmassa, och tillsatsen av bland annat E-vitamin och C-vitamin hjälper din tax att bevara sin livlighet långt upp i åren

Säck: 7,5 Kg
 

JACK RUSSEL
Royal Canin Jack Russell Terrier Adult är ett hundfoder speciellt utvecklat för vuxna och äldre Jack Russell, från 10 månaders ålder. Jack Russell Terriern är känd för sitt livliga temperament, därför har fodret ett optimalt proteininnehåll som bidrar till att bevara muskelmassan samtidigt som fodret är berikad med en sammansättning antioxidanter som främjar god hälsa och vitalitet. Jack Russell Terrier Adult stärker hudens skyddsbarriär tack vare sin exklusiva sammansättning och håller huden och pälsen friska. Fodret är även berikad med boragoolja. Foderbitarnas storlek, form och struktur är anpassad till Jack Russell och minskar därmed bildandet av tandsten tack vare ämnen com binder kalciumet i saliven. 
                                      Säck: 7,5 Kg

 

MOPS
Royal Canin Pug är ett hundfoder som är speciellt anpassat för Mops och liknande hundar äldre än 10 månader. Royal Canin Pug hjälper din Mops att bibehålla sin idealvikt, samtidigt som den stärker Mopsens muskelmassa genom sin optimala sammansättning av högkvalitativa proteiner och tillsats av ämnen som ökar fettförbränningen. Hundfodrets bitar är speciellt formade så att din trubbnosiga Mops lätt kan plocka upp dem, samtidigt som formen på hundfodret stimulerar Mopsen att tugga ordentligt, vilket främjar Mopsens munhälsa. Royal Canin Pug innehåller dessutom ett ämne som motverkar uppkomsten av tandsten. Royal Canin Pug hjälper till att bevara din Mops vitalitet långt upp i åren genom en unik kombination av bland annat taurin, E-                                          vitamin och C-vitamin.
                                      Säck: 7,5 Kg

 

DVÄRGSCHNAUZER
Royal Canin Miniature Schnauzer är ett hundfoder som är speciellt anpassat för dvärgschnauzer och liknande hundar äldre än 10 månader. Royal Canin Miniature Schnauzer bidrar till att göra dvärgschnauzerns urin surare, och minskar därigenom risken för att din dvärgschnauzer ska drabbas av urinsten. Royal Canin Miniature Schnauzer hjälper även din dvärgschnauzer att stärka sin känsliga hud samtidigt som den bibehåller dvärgschnauzerns pälskvalitet och färg genom sitt tillskott av särskilt utvalda aminosyror samt sin optimala balans av bland annat omega 3 och omega 6. Hundfodrets bitar är speciellt utformade för att tilltala dvärgschnauzern och innehåller ett ämne som hjälper till att motverka uppkomsten av tandsten. Royal Canin Miniature                                                Schnauzer hjälper din dvärgschnauzer att bibehålla sin idealvikt genom en begränsad                                            fetthalt och ämnen som hjälper till att bibehålla muskelmassan.
                                      Säck: 7,5 Kg

 

CHIHUAHUA
Royal Canin Chihuahua är ett hundfoder som är speciellt anpassat för chihuahua och liknande hundar äldre än 8 månader. Royal Canin Chihuahua stimulerar aptiten på den mest kräsna chihuahuan genom sin speciella sammansättning av naturliga smaker, i kombination med en optimal storlek och form på hundfodrets bitar. Royal Canin Chihuahua hjälper till att motverka tandsten på chihuahuans känsliga tänder genom en tillsats av kelaterat kalcium, och minskar genom sin unika sammansättning avföringens mängd och lukt.
Säck: 1,5 Kg / 3Kg

 

CHIHUAHUA VÅTFODER
Ett delikat helfoder för vuxna Chihuahuas med ingredienser som bidrar till hundarnas välmående. Fodret innehåller näringsämnen som bidrar till en frisk hud och glänsande päls, främjar en sund matsmältning och bidrar till att stimulera, den ibland kräsna, Chihuahuans aptit. Passar till hundar över 8 månaders ålder. Blötmaten som består av bitar i sås kommer i en praktisk förpackning som är enkel att öppna och förvara. 
Kartong: 12X85g