Hundfoder

Royal Canin Mini ~ För hundar upp till 10 Kg

MINI PUPPY

Royal Canin Mini Junior är ett hundfoder speciellt utvecklat för valpar och unghundar upp till 10 månaders ålder som vuxna väger under 10 kg. Royal Canin Mini Puppy är skonsamt för den lilla valpen och bidrar genom sin sammansättning till att skydda valpens mag- och tarmslemhinna och därigenom ge en bättre konsistens på avföringen. Hundfodrets bitar är speciellt formade för att tilltala den lilla valpen, samt innehåller ett ämne som hjälper till att förebygga uppkomsten av tandsten. Royal Canin Mini Junior stödjer den lilla valpens snabba tillväxt genom ett väl anpassat energiinnehåll, samt en optimal sammansättning av kalcium och fosfor för att stärka benstommen. Royal Canin Mini Junior hjälper den lilla valpen att stärka sitt naturliga immunförsvar, och stärker                                                valpens päls genom tillskott av bland annat omega 3 och omega 6.

                                     Säck: 2kg / 4 kg / 8 Kg
 

MINI ADULT

Royal Canin Mini Adult är ett hundfoder som är speciellt anpassat för vuxna hundar (10 mån-8 år) som väger upp till 10 kg. Royal Canin Mini Adult hjälper den lilla hunden att bibehålla en optimal kroppsvikt tack vare en väl anpassad energimängd. Hundfodrets bitar är genom sin speciella storlek, form och konsistens särskilt smakliga för den lilla hunden, och innehåller ett ämne som motverkar uppkomsten av tandsten. Royal Canin Mini Adult framställs av proteiner av hög kvalitet, vilket tillsammans med tillskott av bland annat omega 3 och omega 6 hjälper den lilla hunden att bibehålla sin vackra päls.

Säck: 2 Kg / 4 Kg / 8 Kg
 

MINI ADULT +8

Royal Canin Mini Adult +8 är ett hundfoder speciellt anpassat för medelålders hundar (över 8 år) som väger under 10 kg. Royal Canin Mini Adult+8 framställs av proteiner av hög kvalitet, vilket tillsammans med tillskott av bland annat omega 3 och omega 6 hjälper med medelålders hunden att bibehålla sin vackra päls. Hundfodrets bitar är speciellt utformade för att tilltala den medelålders lilla hunden, och innehåller ett ämne som hjälper till att motverka uppkomsten av tandsten. Royal Canin Mini Adult +8 innehåller en patenterad sammansättning av antioxidanter som gör att din lilla hund håller sig vital långt upp i åren.

                                    Säck: 8 Kg
 

MINI LIGHT

Royal Canin Mini Light är ett hundfoder speciellt utvecklat för hundar som väger under 10 kg och är äldre än 10 månader. Royal Canin Mini Light innehåller mindre kalorier, men har samma volym som vanligt hundfoder för vuxna hundar. Den överviktiga hunden kan alltså gå ner i vikt utan att behöva äta mindre mängd hundfoder. Royal Canin Mini Light har ett högt proteininnehåll vilket, i kombination med ett balanserat tillskott av bland annat L-karnitin, hjälper till att bevara muskelmassa och hålla hundens leder friska. Royal Canin Mini Light är sammansatt av särskilt utvalda och naturliga smaker och blir därför aptitretande även för den kräsna hunden.

                                    Säck: 2 Kg / 8 Kg
 

MINI STERILISED
Royal Canin Mini Sterilised är ett hundfoder för kastrerade hundar som väger upp till 10 kg och är äldre än 10 månader. Royal Canin Mini Sterilised har ett näringsinnehåll som är speciellt anpassat för kastrerade hundar innehåller ämnen som underlättar fettförbränningen. Hundfodrets bitar har en form som stimulerar den kastrerade hunden till att äta långsamt, och ökar mättnadskänslan mellan måltiderna. Royal Canin Mini Sterilised innehåller även en optimal balans av omega 3 och omega 6 för att stärka den kastrerade hundens hud och päls.

Säck: 8 Kg

MINI DERMACOMFORT
Royal Canin Mini Dermacomfort är ett hundfoder för vuxna hundar (över 10 månader) som väger under 10 kg och lätt får hudirritationer och klåda. Royal Canin Mini Dermacomfort innehåller endast proteiner med hög smältbarhet vilket märkbart reducerar risken för allergenkällor. Royal Canin Mini Dermacomfort innehåller även antioxidanter och en optimal balans mellan omega 3 och omega 6, vilket stärker hundens hudbarriär och lindrar hudinflammationer.

Säck: 8 Kg

MINI DIGESTIVE 
En känslig magtarmkanal kan resultera i mjuk och illaluktande avföring, därför har Mini Digestive Care en exakt balanserad näringsformel som stödjer en optimal magtarmhälsa. Innehållet av mycket lättsmälta proteinkällor (L.I.P.), prebiotika (FOS) och fiber gynnar en bra balans i magtarmkanalen vilket leder till en förbättrad avföringskvalitet. Fodrets exklusiva sammansättning stimulerar aptiten hos de mest kräsna små hundarna. Fodret bidrar även till att minska bildandet av tandsten tack vare natriumpolyfosfat som binder kalciumet i saliven.
Säck: 3 Kg / 8Kg

MINI ADULT VÅTFODER

Royal Canin Medium Adult är ett högkvalitativt helfoder för små, vuxna hundar. Fodret är lättsmält, främjar matsmältningen och balanserar tarmfloran. Passar hundar mellan 10 månader och 12 år, som väger upp till 10 kg. Fodret är berikat med omega-3 fettsyror som är bra för hud och päls
Kartong:12x85g