Hundfoder Halla

HALLA STANDARD

Hundfoder Halla Standard är ett fullfoder tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror. Torrfodret innehåller Omega 3, Omega 6 och FOS och är anpassat för vuxna hundar med normalt energibehov.

HALLA AKTIV 30-16

Torrfoder Halla Aktiv är ett helfoder anpassat för aktiva och arbetande hundar med högt energibehov. Hundfodret är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller både Omega 3, Omega 6 och FOS.

HALLA VALP 25-14

Hundfoder Halla Valp är ett vetefritt torrfoder anpassat för växande valpar och unghundar. Det svensktillverkade valpfodret innehåller Omega 3, Omega 6, FOS och norsk laxolja.

HALLA PRESTATION 26-20

Vetefritt helfoder för aktiva och arbetande hundar med högt energibehov. Torrfodret är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller både Omega 3, Omega 6 och FOS.
 

HALLA LAMM & RIS 21-11

Halla Lamm och Ris är ett vetefritt torrfoder för vuxna och äldre hundar med normalt energibehov. Hundfodret är tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller både Omega 3, Omega 6 och FOS.

LAMM SPORT 28-17
Lamm Sport är ett vetefritt helfoder som passar aktiva och arbetande hundar med högt energibehov. Det är tillverkat av svenska eller svenskkontrollerade råvaror och innehåller inga konstgjorda smak- eller färgämnen. Lamm Sport innehåller även FOS (naturlig prebiotika) och glukosamin för att främja tarmhälsa och leder.