Ever Clean Kattsand

Ever Clean® Fresh Lavender

Har samma maximala klumpbildningsförmåga som Ever Cleans övriga sand med läckra lila korn och en lätt doft av fräsch lavendel för att ditt hem skall lukta fantastiskt.

.

Extra Strength Unscented

En parfymfri formula för katter (och människor) som är känsliga mot parfym. Har förbättrad klumpbildningsförmåga och dessutom aktivt kol i varje korn för att fånga upp och hålla kvar odörmolekyler. Finns i storlekarna 6 kg och 10 kg.

.

Ever Clean Less Track

Den nya formulan består av större korn än de övriga sorterna, vilket är utmärkt för långhårskatter, är svagt parfymerad och har en förbättrad klumpbildningsförmåga. Varje korn innehåller aktivt kol som fångar upp och håller kvar odörmolekyler för oöverträffad luktkontroll! Finns i storlekarna 6 kg och 10 kg.

Ever Clean Multi-Crystal Blend

Innehåller Silicagel med enastående förmåga att absorbera fukt. Perfekt för dig som har din låda i våtutrymmen. Multi-Crystal Blend är oparfymerad för katter och människor som är känsliga och innehåller aktivt kol som fångar upp och håller kvar odörmolekyler. Finns i storlekarna 6 kg och 10 kg.

Extra Strength Scented

Den nya formulan innehåller parfym som aktiveras vid kontakt med fukt. Har en ännu bättre klumpbildningsförmåga och innehåller dessutom aktivt kol i varje korn för att fånga upp och hålla kvar odörmolekyler. Finns i storlekarna 6 kg och 10 kg.

Luktneutraliserande CARBON Plus™ med ett odörkontrollerande Antimikrobiell ämne.

Tillverkarna av Ever Clean® kattsand blandar två bestämda tekniker tillsammans för att leverera maximal luktkontroll.

Fångar upp och håller kvar odör Odörneutraliserande aktivt kol binds till premium sand. Aktivt kol avlägsnar odör genom att fånga upp och hålla kvar odören i kornen.

Hindra odör Ett antimikrobiell ämne läggs till för att hindra tillväxten av odörorsakande bakterier.