Kattfoder Royal Canin

OUTDOOR

Katter som lever i huvudsak utomhus är mer aktiva och har därmed ett högre energibehov. Outdoor har därför ett högt energibehov för att möta behovet hos aktiva utekatter.
Bidrar till att stärka hudens skyddande barriär tack vare en kombination av aminosyror och vitaminer. Ett komplex av antioxidanter bidrar till att neutralisera fira radikaler och skyddar kroppens celler.
Bidrar till att bevara kattens rörlighet och ledfunktion tack vare en kombination av skyddande näringsämnen och fettsyror (EPA och DHA).
En väl anpassad näringssammansättning bidrar till friska urinvägar.
 

Säck: 2kg/ 4kg / 10 kg
 

OUTDOOR +7

Helfoder för vuxna katter som vistas mycket utomhus. Från 7 till 12 års ålder. Sammansättningen bidrar till att bevara vitaliteten hos den äldre katten från de första tecknen på åldrande. Berikat med en exklusiv sammansättning näringsämnen och essentiella fettsyror.
Ger ett optimalt energiintag tack vare en hög energinivå och olika typer av fettsyror.
Skonar den äldre kattens njurar genom en väl anpassad fosfornivå.
En väl anpassad näringssammansättning bidrar till friska urinvägar.
 

Säck: 4kg 
 

STERILISED

Efter kastrering minskar katters energibehov. Sterilised 37 minskar risken för övervikt tack vare ett måttligt fettinnehåll och väl anpassade portioner.
Kastrerade katter har en ökad risk för att utveckla urinsten. Sterilised 37 bidrar till friska urinvägar med hjälp av en lämplig mineralbalans.
Kastrerade katter tenderar att gå upp i vikt. Sterilised 37 bidrar till att bibehålla muskelmassan tack vare ett högt proteininnehåll.
L-karnitin bidrar till en sund fettmetabolism.
 

Säck: 2kg / 4kg / 10kg
 

STERILISED +7

För att hjälpa katter möta de första tecknen på åldrande och behålla sin vitalitet efter 7 års ålder innehåller Sterilised 7+ en anpassad mängd vitaminer och mineraler. Fodret har berikats med näringsämnen som polyfenoler från grönt te, vitamin C, EPA och DHA.
Efter kastrering minskar katters energibehov. Sterilised 7+ minskar risken för övervikt tack vare ett måttligt fettinnehåll och väl anpassade portioner.
Det är vanligt med en försämrad njurfunktion hos äldre katter. Sterilised 7+ skonar den äldre kattens njurar genom en väl anpassad fosfornivå.
Sammansatt för att bidra till friska urinvägar hos den vuxna katten.
 

                                                                  Säck: 1,5kg / 3,5kg / 10kg
 

INDOOR
 

Innekatten lever ett inaktivt liv och ägnar mer tid åt att sova, äta och tvätta sig än åt att motionera.

Brist på motion gör att matens passage genom tarmen blir långsammare vilket kan ge mjuk och illaluktande avföring.
En inaktiv livsstil ökar risken för viktökning.
I och med att katten tvättar sig oftare ökar risken för                               uppkomsten av hårbollar
 

Säck: 2kg/ 4kg / 10kg

INDOOR LONGHAIR

Långhåriga innekatter har lätt för att få hårbollar. Indoor long hair bidrar till att stimulera passagen genom magtarmkanalen och avlägsnar, på ett naturligt sätt, hår som katten slickat i sig. Produkten innehåller en unik kombination av kostfibrer, bland annat psyllium.
Brist på aktivitet ger en längre passagetid genom magtarmkanalen och avföring med stark lukt. Indoor long hair innehåller mycket lättsmält protein (L.I.P.*) som bidrar till att minska mängden avföring och dess lukt. *L.I.P.: protein utvalt för dess mycket höga smältbarhet.
Hud och päls avspeglar hälsotillståndet. Indoor long hair innehåller specifika fettsyror bland annat EPA och DHA, som bidrar till en frisk hud och glansig päls.
Sammansatt för att bidra till friska urinvägar hos den vuxna katten.
 

Säck:2 kg 

EXIGENT SAVOUR

Två olika typer av foderbitar med olika form, sammansättning och struktur som samverkar i munnen och ger en förhöjd smaklighet.
Hjälper katten att hålla sin idealvikt.
En väl anpassad näringssammansättning som bidrar till friska urinvägar.
 

Säck:  2 kg / 10kg

AGEING 12+
 

Royal Canin Ageing +12 är ett helfoder för äldre katter från 12 års ålder.
Ageing +12 innehåller en unik sammansättning olika antioxidanter (bland annat polyfenoler av grönt te och druva samt lykopen) som motverkar åldrandet. Innehåller också kondroitinsulfat och glukosamin som främjar ledernas funktion samt aminosyran trypotan som har en rogivande effekt.
Fodret skonar den äldre kattens njurar genom en väl anpassad fosfornivå.
Stimulerar aptiten hos den äldre katten tack vare foderkulans specifika utformning. Den kuddformade foderkulan har ett knaprigt      skal med ett mjukt och välsmakande innehåll.                                                              

                                                                     Säck: 2kg
 

SENSIBLE

Vissa katter har ett känsligt matsmältningssystem och det leder till lös avföring. Sensible 33 innehåller en exklusiv kombination av näringsämnen för att stödja en optimal och säker matsmältning (L.I.P.*) och prebiotika (inklusive FOS) för en balanserad tarmflora. *L.I.P.: protein utvalt för dess mycket höga smältbarhet.
Sensible har tre olika former på foderbitarna och en attraktiv sammansättning med noggrant utvalda smaker för att stimulera foderintag hos katter med känsligt matsmältningssystem.
En högre energidensitet leder till mindre portioner och minskar belastningen på matsmältningssystem hos känsliga katter.
Sammansatt för att bidra till friska urinvägar hos den vuxna katten.
 

Säck: 2kg / 4kg / 10kg
 

FIT 32

För att leva upp till de specifika krav som ställs när man är vuxen behöver katter ett foder av hög kvalitet. Fit 32 är ett balanserat helfoder som innehåller rätt mängd välgörande näringsämnen för att vuxna katter ska bevara sin goda hälsa.
Det anpassade kaloriinnehållet i Fit 32 hjälper vuxna katter som motionerar måttligt att behålla idealvikten.
Fit 32 bidrar till att stimulera arbetet i tarmarna och eliminera hår som katten svalt tack vare särskilda fiber, t.ex. psyllium.
Sammansatt för att bidra till friska urinvägar hos den vuxna katten.
 

Säck: 2kg / 4kg

Royal Canin VåtfoderINSTINCTIVE SÅS
Royal Canin Instinctive in Gravy är ett komplett helfoder med bitar i sås för vuxna katter från 12 månader till 7 års ålder. Bitar i sås är särskilt utvecklade för exceptionell smaklighet samtidigt som de ger ett måttligt energiintag.
Fodret stimulerar ett friskt urinvägssystem genom att minska koncentrationen av mineraler som orsakar urinsten.

Storlek: 12 påsar/kartongINSTICTIVE GELÉ
Royal Canin Instinctive in Jelly är ett komplett helfoder med bitar i gelé för vuxna katter från 12 månader till 7 års ålder. Bitar i gelé är särskilt utvecklade för exceptionell smaklighet samtidigt som de ger ett måttligt energiintag.
Fodret stimulerar ett friskt urinvägssystem genom att minska koncentrationen av mineraler som orsakar urinsten.

Storlek: 12 påsar/kartong.

 STERILISED SÅS
Behåll idealvikten
Bidrar till att bevara idealvikten av kastrerade katter.
Friska urinvägar
Främjar friska urinvägar.
Föredras instinktivt
Utformad för att matcha den optimala macro-näringssammansättningen som instinktivt föredras av vuxna katter.

Storlek: 12 påsar/kartong

 STERILISED GELÉ
Bidrar till att bevara idealvikten av kastrerade katter.
Främjar friska urinvägar
Utformad för att matcha den optimala macro-näringssammansättningen som instinktivt föredras av vuxna katter.

Storlek: 12 påsar/kartong