Hundfoder Doggy Professional

DOGGY PROFESSIONAL AKTIV

Ett smakligt helfoder för aktiva och hårt arbetande hundar.

Doggy Professional Aktiv är ett helfoder framtaget för aktiva och hårt arbetande hundar med högt energibehov, som till exempel jakthundar under högsäsong, agilityhundar eller draghundar. Det passar också för hundar som har svårt att lägga på sig och behöver gå upp i hull. Doggy Professional Aktiv innehåller färsk svensk kyckling och ägg, som är högkvalitativa och mycket smakliga protein- och fettkällor. Dessutom har vi tillsatt nypon för extra C-vitaminer, något som är extra viktigt för aktiva hundar.
Kan blötas upp i ljummet/kallt vatten eller serveras torrt.

Storlek: 18 kg

PROFESSIONAL EXTRA

Välsmakande helfoder för aktiva, arbetande hundar eller unghundar.

Doggy Professional Extra är ett helfoder utvecklat för den normalaktiva till aktiva hunden och passar de flesta hundar som är ute och rör på sig varje dag, exempelvis hundar som älskar långpromenader eller jakthundar under lågsäsong. Det innehåller linfrö som tillför Omega 3 samt ägg och färsk, svensk kyckling som är både välsmakande och lättsmält för magen. Dessutom har vi tillsatt nypon för extra C-vitaminer, något som är extra viktigt för aktiva hundar.
Kan blötas upp i ljummet/kallt vatten eller serveras torrt.

Storlek: 18 kg

DOGGY PROFESSIONAL SKONSAM

Doggy Professional Extra Skonsam är ett helfoder med lamm och ris och det lämpar sig därför väl för den normalt aktiva hunden med känslig mage

Doggy Professional Skonsam är ett helfoder framtaget för normalaktiva hundar med lite känsligare mage. Det innehåller färsklagat lamm och ris som är både smakligt och lättsmält. Vi har också tillsatt nypon för extra C-vitaminer, något som är extra viktigt för aktiva hundar. För att hundens mage ska fungera bättre har vi tillsatt FOS, en prebiotika som verkar för en väl fungerande tarm och en glad mage. Fodret är helt fritt från kyckling som många hundar är känsliga för.

Storlek: 18 kg

DOGGY PROFESSIONAL VALP 

Doggy Professional Valp är framtaget för valpar och unghundar men passar också utmärkt till dräktiga och digivande tikar av alla raser och storlekar.

Doggy Professional Valp är ett helfoder framtaget för valpar och unghundar, men passar också utmärkt till dräktiga och digivande tikar av alla raser och storlekar. Det innehåller färsklagad lax och linfrö för att din hund ska få i sig Omega 3 som är viktigt för hud och päls. Vi har också tillsatt FOS, en prebiotika som verkar för en väl fungerande tarm och en glad mage, något som är extra viktigt för små växande valpar som gör sig redo för ett aktivt hundliv och dräktiga/digivande tikar. Dessutom har vi tillsatt nypon för extra C-vitaminer, något som är extra viktigt för aktiva hundar.
Mängderna i doseringstabellen är endast riktvärden. Behovet är högst individuellt och påverkas bland annat av hundens                                                                                       aktivitet.
                                                                                 Anpassa därför mängden efter din hunds hull och                                                                                                     kondition.
                                                                                 Hunden ska alltid ha fri tillgång till friskt vatten.
                                                                                 Kan blötas upp i ljummet/kallt vatten eller serveras torrt.

                                                                                 Storlek: 18 kg
 

DOGGY PROFESSIONAL GRAIN FREE

Doggy Professional Grain Free är ett spannmålsfritt och välsmakande helfoder för aktiva, arbetande vuxna hundar eller unghundar.

Doggy Professional Grainfree passar den normalaktiva till aktiva hunden som har en mage som är känslig för spannmål. Det här spannmålsfria alternativet innehåller nypon och färsk, svensk kyckling som är lättsmält och i stället för spannmål har vi använt ärtor och potatis. Ett spannmålsfritt alternativ för hundar som är ute och rör på sig ordentligt varje dag.
Kan blötas upp i ljummet/kallt vatten eller serveras torrt.

Storlek: 1,75Kg / 12Kg