Hundfoder

Royal Canin Medium ~ För hundar mellan 11-25 Kg

MEDIUM PUPPY

Royal Canin Medium Puppy är ett hundfoder speciellt utvecklat för valpar och unghundar upp till 12 månaders ålder som vuxna väger 11-25 kg. Medium Puppy är skonsamt för den medelstora valpen och bidrar genom sin sammansättning till att skydda valpens mag- och tarmslemhinna och därigenom ge en bättre konsistens på avföringen. Medium Puppy hjälper den medelstora valpen att växa kontrollerat genom ett väl anpassat energiinnehåll, samt en optimal sammansättning av kalcium och fosfor för att stärka benstommen. Royal Canin Medium Junior hjälper den medelstora valpen att stärka sitt naturliga immunförsvar, och stärker valpens päls genom tillskott av bland annat omega 3 och omega 6.
                                      Säck: 4 Kg / 15 Kg
 

MEDIUM ADULT

Royal Canin Medium Adult är ett hundfoder som är speciellt anpassat för vuxna hundar (12 mån-7 år) som väger 11-25 kg. Royal Canin Medium Adult hjälper den medelstora hunden att bibehålla en optimal kroppsvikt tack vare en väl anpassad energimängd. Hundfodrets bitar är genom sin speciella storlek, form och konsistens särskilt smakliga för den medelstora hunden, och tillskott av bland annat omega 3 och omega 6 hjälper den att bibehålla sin vackra päls. Royal Canin Medium Adult framställs av proteiner av hög kvalitet, vilket tillsammans med ett balanserat innehåll av kostfibrer hjälper den medelstora hunden att hålla magen i trim.
Säck: 4 Kg / 15 Kg
 

MEDIUM ADULT +7

Royal Canin Medium Adult 7+ är ett hundfoder speciellt utvecklat för hundar som väger 11-25 kg och är äldre än 7 år. Royal Canin Medium Adult 7+ hjälper till att fördröja effekterna av åldrandet genom ett unikt antioxidantkomplex som innehåller bland annat E-vitamin och C-vitamin. Hundfodrets bitar är speciellt utformade för att stimulera den medelstora hunden att tugga, samtidigt som de innehåller ett ämne som motverkar uppkomsten av tandsten. Royal Canin Medium Adult 7+ är lättsmält och bidrar genom sitt höga proteininnehåll till att bevara den medelstora hundens muskelmassa, samtidigt som ett reducerat fosforinnehåll stöder njurfunktionen

Säck: 15 Kg
 

MEDIUM Ageing+10

Royal Canin Medium Ageing 10+ är ett hundfoder speciellt anpassat för äldre hundar (över 8 år) som väger 11-25kg. Royal Canin Medium Ageing 10+ framställs av proteiner av hög kvalitet, vilket tillsammans med tillskott av bland annat omega 3 och omega 6 hjälper den äldre hunden att bibehålla sin vackra päls. Hundfodrets bitar innehåller ämnen som hjälper till att motverka uppkomsten av tandsten, och sammansättningen gör bitarna lätta att blöta upp för att tilltala äldre hundar med sviktande aptit. Royal Canin Medium Ageing 10+ innehåller också en anpassad nivå av fosfor, vilket stödjer den äldre hundens njurfunktion samt utvalda näringsämnen som stödjer ett hälsosamt åldrande.

Säck: 15 Kg
 

MEDIUM LIGHT

Övervikt påverkar hundens allmänna hälsa. Medium Light Weight Care innehåller en exakt balanserad näringsformel som bidrar till att hålla hundens idealvikt. Ett högt proteininnehåll (27 %) bidrar till bibehållen muskelmassa, och ett lågt fettinnehåll (11 %) minskar risken för viktuppgång. Sammansättningen innehåller 20 % mindre kalorier än Medium Adult och innehåller dessutom L-karnitin. Bidrar till att minska hungerkänslor mellan måltiderna tack vare en fiberblandning som ger stor mättnadskänsla. En unik sammansättning av samverkande antioxidanter bidrar till att neutralisera fria radikaler.

Säck: 9 Kg
 

MEDIUM STERILISED

Royal Canin Medium Sterilised är ett hundfoder för kastrerade hundar som väger 11-25 kg och är äldre än 12 månader. Royal Canin Medium Sterilised har ett näringsinnehåll som är speciellt anpassat för kastrerade hundar innehåller ämnen som underlättar fettförbränningen. Hundfodrets bitar har en form som stimulerar den kastrerade hunden till att äta långsamt, och ökar mättnadskänslan mellan måltiderna. Royal Canin Medium Sterilised innehåller även en optimal balans av omega 3 och omega 6 för att stärka den kastrerade hundens hud och päls.
Säck: 12 Kg
 

MEDIUM DERMACOMFORT

Royal Canin Medium Dermacomfort är ett hundfoder för vuxna hundar (över 12 månader) som väger 11– 25 kg och lätt får hudirritationer och klåda. Royal Canin Medium Dermacomfort innehåller endast proteiner med hög smältbarhet vilket märkbart reducerar risken för allergenkällor. Royal Canin Medium Dermacomfort innehåller även antioxidanter och en optimal balans mellan omega 3 och omega 6, vilket stärker hundens hudbarriär och lindrar hudinflammationer.

Säck: 15 Kg

MEDIUM DIGESTIVE 
En känslig magtarmkanal kan resultera i mjuk och illaluktande avföring. MEDIUM DIGESTIVE CARE har en exakt balanserad näringsformel som stödjer en optimal magtarmhälsa. Innehållet av mycket lättsmälta proteinkällor (L.I.P.), prebiotika (FOS) och fiber gynnar en bra balans i magtarmkanalen vilket leder till en förbättrad avföringskvalitet. Innehåller näringsämnen som bidrar till en hälsosam hud och päls. Berikad med Omega-6-fettsyror. En unik sammansättning av samverkande antioxidanter bidrar till att neutralisera fria radikaler.
Säck: 10 Kg