Kanin & Marsvinsfoder

 


KANIN / MARSVINSPELLETS


Rätt proteinkvalitet, kombinationen av olika fiberkällor, råvaror med högt innehåll av omega-3 samt den exakta nivån av vitaminer och mineraler är några av många utmärkande egenskaper för Kanin- och Marsvinspellets. Fodra med Kanin- och marsvinspellets och din kanin får ta del av de senaste rönen från forskningen runt kaniners näringsbehov. Ett rätt sammansatt foder är viktigt och gynnar såväl hälsa som fruktsamhet.

Säck: 3,5kg / 15kg.


KANIN / MARSVINSMUSLI

Kanin/Marsvinsmüsli innehåller noggrant utvalda råvaror, som speciellt lämpar sig åt gnagare. Smakligheten är hög och tillsammans med en gynnsam kombination av fiber samt råvaror med ett högt innehåll av Omega-3 fulländas foderstaten.

Hink: 3kg.


SELECTIVE JUNIOR KANIN

Selective Junior är speciellt sammansatt för kaninungar i åldern 4-20 veckor, dräktiga och digivande honor. Denna noggrant och vetenskapliga sammansättning av högkvalitativa ingredienser skapar en mycket smaklig måltid och tillgodoser behoven hos en växande kanin och ger den en bra start i livet.

Säck: 1,5kg.


SELECTIVE KANIN

Selective Rabbit tillverkas av högkvalitativa ingredienser, sammansatt för att ge en komplett och balanserad måltid. Selective Rabbit förhindrar att din kanin endast äter vissa ingredienser som annars är vanligt när den serveras müsliblandningar. Fodret är framtagen för att hålla din kanin sund och frisk.

Säck: 1,5kg


SELECTIVE MARSVIN

Selective Marsvin tillverkas av högkvalitativa ingredienser, sammansatt för att ge en komplett och balanserad måltid. Selective Guinea Pig förhindrar att ditt marsvin endast äter vissa ingredienser som annars är vanligt när den serveras müsliblandningar. Fodret är framtagen för hålla ditt marsvin sunt och friskt.

Säck: 1,5kg

 


SELECTIVE HAMSTER

Selective Hamster är en unik bakad produkt, speciellt sammansatt för hamsterns näringsmässiga behov. Denna noggrant och vetenskapliga sammansättning av högkvalitativa ingredienser innehåller en mix av bl.a. vete, havre och korn, för att tillgodose hamsterns naturliga behov.

Påse: 350gr.SVENSKA FODER KVALITETSHÖ

Naturligt hö för smådjur. Svenskodlat och halvpressat.

Säck: 30L / 110L.

 

ÄNGSHÖ OBESPRUTAT

Högkvalitativt hö för grovfoderätare såsom kaniner och gnagare. Det obesprutade ängshöet har en hög fiberhalt vilket är bra för mage, tarmar och tänder. Höet är rikt på proteiner, mineraler och spårämnen. Med smakrika och nyttiga örter.

Säck: 10L
DELIKATESSHÖ

Dogmans delikatesshö är ett högkvalitativt delikatesshö för grovfoderätare såsom kaniner och gnagare. Det obesprutade höet har en hög fiberhalt vilket är bra för mage, tarmar och tänder. Höet är rikt på proteiner, mineraler och spårelement. Med smakrika och nyttiga örter.

Säck: 110L.

MINERALSTEN MED HÅLLARE

Saltsten för gnagare.

HIMALAYA-SALTSTEN

100% naturligt Himalayasalt i naturlig form och med hållare.