Kattfoder Royal Canin

MOTHER & BABYCAT
 

Royal Canin Mother & Babycat är ett helfoder för dräktiga och digivande honor samt kattungar upp till 4 månaders ålder.
Den immunitet som överförts från mamman minskar gradvis, mellan 4 och 12 veckor efter födsel. Mother & Babycat hjälper till under första tillväxtfasen att bygga upp det naturliga försvaret tack vare prebiotika och ett samverkande antioxidantkomplex. Bidrar till att främja matsmältningen tack vare lättsmälta proteiner (L.I.P.) och prebiotika (FOS, MOS).
En mycket liten foderbit, anpassad till kattungens första tillväxtfas med en optimal densitet för kattungens käke och mjölktänder. 
 

Säck: 2kg 

KITTEN
 

Royal Canin Kitten är ett helfoder för kattungar upp till 12 månader.
Stärker immunförsvaret: Innehåller antioxidanter som bidrar till att bevara kattungens naturliga försvar.
Mycket god matsmältningstolerans tack vare lättsmälta proteiner som begränsar de jäsbara restprodukterna i tarmarna samt specifika näringsämnen som ger välbalanserad matsmältning.
Ett balanserat innehåll av lättsmälta proteiner (L.I.P. - Low Indigestible Protein), vitaminer och mineraler som hjälper till att stödja kattungens tillväxt. Fodret uppfyller också kattungens höga energibehov i samband med denna intensiva tillväxtperiod
.

Säck: 2kg / 4 kg / 10kg

KITTEN STERILISED

Tillväxtstadiet är ett viktigt skede i livet för din katt, det är en tid med stora förändringar och påfrestningar. Under denna viktiga period utvecklas kattungens immunförsvar gradvis. Fodret bidrar till att bygga upp valpensnaturliga försvar tack vare ensammansättning av antioxidanteroch prebiotika.
Bidrar till att begränsa risken förövervikt, vilken ökar i samband med kastreringen. Fodret innehåller ett anpassat energiinnehåll ochvälbalanserade näringsämnen (exempelvis protein, kalcium,fosfor) för en harmonisk avslutning på tillväxtperioden.
En exklusiv kombination näringsämnen främjar en sundmatsmältning och en balanserad tarmflora,som bidrar till att främja kattungens magtarmhälsa.
Fodret sammansättning bidrar till att främja hälsosamma urinvägar.

Säck: 2kg
 

Royal Canin VåtfoderKITTEN SÅS

Bidrar till utveckling av det naturliga immunförsvaret genom en balans av näringsämnen.
Lätta att tugga
Små bitar i sås.
Näringssammansättningen som instinktivt föredras av kattungar i 2:a tillväxtfasen.

Storlek: 12 påsar/kartongKITTEN GELÉ
Bidrar till utveckling av det naturliga immunförsvaret genom en balans av näringsämnen.
Lätta att tugga
Små bitar i gelé.
Näringssammansättningen som instinktivt föredras av kattungar i 2:a tillväxtfasen.

Storlek: 12 påsar/kartong