Vildfågelfrö

Vi har fågelfrö året runt!

Locka till dig fler småfåglar till trädgården genom att fylla fågelmatarna med deras favoritmat. Bjud på vår fågelfröblandning som innehåller olika fetthaltiga fröer.

Talgbollarna är med sina fetthaltiga solrosfrön inbakade i talg ett energipaket för småfåglarna. Här finns också lyxiga gourmetbollar, fyllda kokosnötter och frökottar som är dekorativa i trädgården.

Jordnötter och hampfrö är mycket energirika och ett välbehövligt tillskott till våra bevingade vänner under vinter och vår.

Solrosfrön innehåller fett vilket ger energi som småfåglarna behöver under vinter och vår. Och om du tycker att det blir skräpigt runt fågelmataren kan du välja skalade solrosfrön och slippa allt spill.
 

SOLROSFRÖ

Solrosfrö 100% strimmigt till fåglarna
Näringsrikt och passar till de flesta fåglar
Se till att dina små vänner har mat när kylan slår till! 

Säck: 5kg / 15kg.

VILDFÅGELFRÖ

En fågelfröblandning som passar de flesta fåglar.
Vildfågelfrö är en vildfågelfröblandning som passar utmärkt som basutfodring till de flesta fåglar. Komplettera sedan med det frö som just dina fåglar äter mest av.

Säck: 5 kg / 20kg.

SKALADE SOLROSFRÖN

Skalade solrosfrön som är näringsrikaoch uppskattade av de flesta fåglar.
De skalade fröerna är lättare att äta och lämnar inga fröskal på gräsmattan.

Hink: 5kg

SKALADE JORDNÖTTER I HINK

Näringsrika nötter som lockar många av trädgårdens fåglar. Populära hos bland annat bofink, domherre, nötväcka och talgoxe. Jordnötter är rika på fett och har ett högt näringsinnehåll vilket ger ett bra energitillskott. De är särskilt bra under kallare perioder.

Hink: 5kg

HAMPFRÖ 

Energirika frön med högt energiinnehåll för utfodring av fåglar. Uppskattas av de flesta fågelarter, främst småfåglar och särskilt bra under kallare perioder.

Hink: 5kg
Säck: 25kg

JORDNÖTTER

Näringsrika nötter som lockar många av trädgårdens fåglar. Populära hos bland annat bofink, domherre, nötväcka och talgoxe. Jordnötter är rika på fett och har ett högt näringsinnehåll vilket ger ett bra energitillskott. De är särskilt bra under kallare perioder.

Säck: 3kg / 25kg.
Förpackning med nät runt: 480gr

TALGBOLLAR

Lämpar sig väl till utfodring under hela året och kommer att locka många olika sorters fåglar till din trädgård.

Förpackning: 6-pack.


Förpackning: 500gr

Hink: 35-pack

GOURMETBOLL VILDFÅGEL

En god smakupplevelse som lockar och ger näring till fåglarna. Innehåller högklassigt oxtalg och har högt fettinnehåll med 25% solrosfrön och 25% nötter.

Förpackning: 10-pack

Hink: 50-pack.
TALGKOTTE

En stor kotte fylld med talg, oljerika frön och spannmål. Näringsrik för småfåglarna och dekorativ i trädgården.

KOKOSNÖT

Urgröpt kokosnöt med tre hål och energirik fyllning av talg, spannmål och frön. 

Fågelmatare

Här följer ett urval på de fågelmatare vi säljer. Välkommen in i butiken för att se hela vårat sortiment.
TALGBOLLSHÅLLARE LITEN

Liten rund fågelmatare du kan fylla med talgbollar. Fågelmataren är i svart metall och har både ett tak samt upphängningsfäste. Höjd 25 cm.
 


TALGBOLLSHÅLLARE STOR

Cirkelformad fågelmatare du kan fylla med talgbollar. Fågelmataren är i svart metall och har ett upphängningsfäste. 24 cm i diameter.
 FÅGELMATARE RÖD

Rund fågelmatare för frön och foderblandning med åtta öppningar. Fågelmataren har en röd färg, rymmer 2 kg och kommer med handtag för upphängning. Höjd 48 cm.

FÅGELMATARE XL

Fågelmatare för frön och foderblandning med tolv öppningar samt uppsamling i botten. Denna är i svart och silvrig metall, rymmer 5 kg foder och har ett upphängningsfäste. Höjd 45 cm.

FÅGELMATARE HUS

Fågelmatare i husdesign av röd plåt med svart tak. Mått: 280x180x180 mm.


FÅGELMATARE NÖTTER

Rund fågelmatare för nötter och solrosfrön. Fågelmataren är i svart metallnät, har två ringar för fåglarna att sitta på och ett upphängningsfäste. Höjd 31 cm.


FÅGELMATARE KLOT

Fågelmatare för nötter i svart metall. Dekorativt rund form. Försedd med lock, bygel och kedja med krok.
H 25 cm Ø 15 cm.