KRAFFT LUCERNE Pellets
är varmluftstorkad lusern i pelletsform. Används i kombination med hö, ensilage och bete. Rikt på fiber och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen. Hög fiberhalt gynnar en sund grovtarmsfunktion och verkar stabiliserande då detta foder används som ett komplement till annat grovfoder.
Utfodra alltid med grovfoder före kraftfoder, och dela gärna upp kraftfodret på flera utfodringstillfällen per dag.
Rikt på fibrer och högvärdigt protein
Bör blötläggas innan utfodring
Återvinningsbar papperssäck 25kg
Tänk på att tillsätta mineraler och vitaminer ifall lusern ges som enda komplement utöver grovfoder
Pellets 8mm

 

Krafft Lucerne Pure Pellets

KRAFFT LUCERNE Pure Pellets, lusern i pelletsform torkad i varmluft utan någon tillsatt melass. Bör utfodras i kombination med hö, bete och ensilage. Rik på högvärdigt protein och fiber och har en sammansättning balanserad av viktiga näringsämnen. Den höga fiberhalten främjar och stabiliserar en god grovtarmsfunktion då fodret används i komplement med annat grovfoder.
-Utan tillsatt melass
-Rikt på högvärdigt protein och fibrer
-Blötläggs med fördel innan utfodring
-Papperssäck på 25kg fullt återvinningsbar
-Se över mineraltillförseln samt vitaminer i de fall då lusern ges som enda komplement utöver grovfoder
-Pellets 8mm

 Svenska Foder Lusernpellets,  15 kg
Grovfoder framställt av lusernväxten alfalfa.
• Utan tillsatt socker 
• GMO-fri 
• Hög proteinhalt & fiberrik
Svenska Foders lusernpellets är varmluftstorkad lusern i pelletsform. Utan tillsatt melass och helt GMO-fri. Används som komplement till hö, ensilage och bete. Rikt på högvärdigt protein och fibrer. Hög fiberhalt gynnar en sund grovtarmsfunktion och verkar stabiliserande då detta foder används som ett komplement till annat grovfoder. Lusernpellets bör blötläggas före utfodring.

 

Spannex LUSERNPELLETS       25 KG
Lusernpellets består av pelleterat lusernmjöl. Vår lusernpellets har högt råprotein och skördas under kontrollerade former, varmluftstorkas och pelleteras direkt efter skörd och blir på så sätt en hygieniskt mycket bra produkt rik på växttråd. Den ordinarie högivan kan till en del ersättas av lusernpellets som egentligen motsvarar mycket bra hö både vad gäller energi och protein. Ett kilo lusernpellets plus ett kilo halm motsvarar ca 2 kg hö Utfodra gärna lusernpellets blötlagd. Spannex lusernpellets innehåller inte melass.

 

Equsana Lucerne, 20 kg

Lusernhackelse med tillsatt melass.
• Naturlig energi, protein och lysin. 
• Skonsam och nyttig för tjocktarmen. 
• Ett bra val för alla foderstater.
Ett dammfritt och mycket smakligt foder. Equsana Lucerne är en god och naturlig källa till energi, protein och lysin för hästar. Grovfodret ger smältbara fibrer och bidrar till en god miljö för mikroorganismerna i tjocktarmen. Equsana Lucerne är mycket lämpligt i alla foderstater där man vill tillföra extra protein och skonsam energi. Exempelvis till hästar i avel och tillväxt, samt arbetande hästar. Fodra Equsana Lucerne som enda grovfoder eller komplettera med hö eller hösilage.

 

Ramiluz Hackad Lusern, 20 kg

Tillför extra protein och skonsam energi.
• GMO-fri 
• Hög proteinhalt & fiberrik. 
• Utan tillsatt melass. 

Hackade och varmluftstorkade lusernstrån med längd 3-5 cm. Utan tillsatt melass och helt GMO-fri. Används som komplement till hö, ensilage och bete. Kan också ges som komplement till foderhalm. Mycket lämplig i alla foderstater där man vill tillföra extra protein och skonsam energi. Lusernbalen är hårt packad med plastband och plastad runt om.

 

KRAFFT LUCERNE CHOPPED
KRAFFT LUCERNE Chopped är ett varmluftstorkat grovfoder baserat på hackad lusern. Används i kombination med hö, ensilage och bete – och kan tillsammans med foderhalm även ges som enda grovfoder. Rikt på fiber och högvärdigt protein, och har en balanserad sammansättning av andra viktiga näringsämnen. Hög fiberhalt gynnar en sund grovtarmsfunktion.
Utfodra alltid med grovfoder före kraftfoder, och dela gärna upp kraftfodret på flera utfodringstillfällen per dag.
Rikt på fibrer och högvärdigt protein
Plastsäck 20kg
Tänk på att tillsätta mineraler och vitaminer ifall lusern ges som enda komplement utöver grovfoder
Hackat strå