KRAFFT Mineraler & Tillskott

Mineraler
 

KRAFFT MINER ORIGINAL

Miner Original är ett välbalanserat mineraltillskott för hästar i normalt arbete, om inte mineralinnehållet i övrig grov- och kraftfodergiva är tillräcklig. Finns i 5 mm pelleterad form, samt även i granulerad form.
Ca/P kvot 4,0.

Pellets:8 kg hink och 20 kg säck.
Granulerat: 25 kg säck.

 

KRAFFT MINER SUMMER

Miner Summer är ett välbalanserat mineraltillskott för hästar på bete, eller tillsammans med vitamintillskott till hästar som till största delen äter grovfoder, om inte mineralinnehallet i övrig grov- och kraftfodergiva är tillräcklig.
Ca/P kvot 2,0
GMO fria råvaror

Hink:8kg
Säck: 20kg

Tillskott
 

KRAFFT STRESS RELIEF

Ett väl sammansatt tillskott med tryptofan, magnesium, B-vitaminer och aminosyror som kan balansera hästens temperament i stressade situationer. Med ett starkt psyke är det lättare att nå framgång.
GMO fria råvaror

Hink:700 gram.

KRAFFT GASTRO SUPPORT

Vår bästsäljare som säkrar en sund grovtarmsfunktion (hette tidigare MagTarm). En unik sammansättning av B-vitamin, jästorganismer samt ämnen som motverkar försurning. Används både förebyggande och vid problem t ex vid stressade situationer som miljöombyte, transporter, foderbyte och betessläpp.
GMO fria råvaror

Hink:500 gram och 3 kg
 

KRAFFT MAGNESIUM

Brist på magnesium kan påverka muskelfunktionen och hästens mentala balans. Detta tillskott förebygger och avhjälper magnesiumbrist. Används vid lågt magnesium-innehåll i grovfodret, vid hård träning och vid konstaterad brist (via blodprov).
GMO fria råvaror

Hink:130 gram