Fågelfoder

Fågel Start

Säck:15kg

Fågel Start är det första fodret till de flesta växande fåglar som kycklingar (livkycklingar, ungtuppar och slaktkycklingar), gäss, kalkoner, fasaner, rapphöns och skogsfåglar. Det ger fåglarna rikligt med högvärdigt protein för en bra start i livet och en rejäl dos vitaminer och spårämnen av allra bästa slag.

Fågel Växt

Säck:15kg

Fågel Växt, nu i form av pelletskross, används till växande livkycklingar samt rapphöns och skogsfåglar. 

Värp Opti

Säck:15kg

Till de mer utpräglade värphönsflockarna rekommenderar vi Värp Opti. 

Värp Kombi

Säck:15kg

För alla de användare som vill använda egen spannmål tillsammans med ett köpfoder har vi produkten Värp Kombi. Den kompletteras med ungefär hälften spannmålskärnor och lite snäckskal.

Fågel Maxi

Säck:15kg

Fågel Maxi. Det används också som första foder till ankor och änder.

Fågel Multi

Säck:15kg

Fågel Multi är det vitaminrika och välanpassade fodret till värpande fåglar före och under avelsperioden.

Värp Eko Trygg

Värp Eko Trygg är vårt foder i säck till värphöns. Produkten finns i 15 kg säckar och med 600 kg på pallen. Värp Eko Trygg är ett fullfoder till värphöns i ekologisk, KRAV-godkänd, äggproduktion.

Av fodrets innehåll är nu 95 % av den mineralfria delen ekologiskt odlade råvaror. Det är spannmålen (vete, havre, korn, rågvete), ärtor, rapskaka, rapsfrö och sojabönor som är ekologiskt odlade.

Värp Eko Trygg är ett fiskmjölsfritt foder och äggen från denna produktion har ingen risk att ha smak av fiskmjöl i sig.

Majsmix
Säck 20 Kg
Krossad Majs

 

Snäckskal

Säck:10 och 25kg

Vetekli

Säck:25kg