Kattströ.

KATTY KATTSTRÖ

Katty Kattströ suger snabbt upp din katts urin samtidigt som det motverkar dålig lukt. Absorberande och fräsch kattsand!
Katty Kattströ består enbart av den naturliga leran Bentonit. Bentoniten har valts ut på grund av sin förmåga att snabbt suga åt sig katturinet, genom att bilda fasta klumpar. Klumparna är enkla att avlägsna från lådan och Katty gör det enkelt att bibehålla en hygienisk kattlåda.

Säck: 20kg

FOUR FRIENDS LAVENDEL

FourFriends Lavender kattsand bildar hårda och kompakta klumpar som underlättar rengöringen av kattlådan. Minimalt med damm och tar effektivt bort dåligt lukt.
Katter har känsliga trampdynor, att sanden känns behaglig att gå på är mycket viktigt för katten. Fräsch lavenderdoft när den blir fuktig.

Säck: 14kg

FOUR FRIENDS UNSCENTED

FourFriends Unscented kattsand bildar hårda och kompakta klumpar som underlättar rengöringen av kattlådan. Minimalt med damm och tar effektivt bort dåligt lukt.
Katter har känsliga trampdynor, att sanden känns behaglig att gå på är mycket viktigt för katten. Denna kattsand är doftfri.

Säck: 14kg

TOA-LÄTT KATTSTRÖ

Ej klumpbildande pappersströ i pelletsform. Biprodukt från papperstillverkning baserad på ren nyfiber. Dammfri, neutraliserar lukt och inkapslar fukt. Kan med fördel även användas till andra smådjur.

Säck: 55L

 

STRÖPELLETS

Tillverkat av mjukpressat kutterspån av endast svensk träråvara från gran.Ströpelletsen har en hög uppsugningsförmåga och blir dammfri efter vattning.Pelletsen innehåller inga tillsatser.
Den är lättmockad och tidbesparande.
Pelletsen ger också en ljus och trevlig stallmiljö.
Lätt att transportera, lagra och hantera.

Säck: 14kg


 

DEO FÖR KATTLÅDAN

Slipp otrevliga odörer från kattlådan med en kattsandsdeo! Med en deo för kattlådan sprids en fräsch och behaglig doft av örter i hemmet. Kattsandsdeon kommer i pulverform, är mycket dryg att använda och aktiveras och utvecklas när den blir våt.