Kattlådor.

KATTLÅDA GIZMO

Snygg modern modell med ram. Lågt insteg underlättar för katten. Ramen hjälper till att minska att sand sprätts över kanten på lådan när katten använder den. Ramen kan tas av om man önskar, vilket också underlättar rengöringen.

KATTLÅDA SAVIC

Klassisk modell på kattlåda i plast med ram. Ramen hjälper till att undvika att så mycket sand sprätts över kanten. Ramen går att ta av om man önskar, vilket också underlättar rengöringen.

KATTLÅDA BONNIE

Modern toalåda i plast med ram. Ramen undviker att sand sprätts över kanten på lådan när katten använder den, och kan tas av för enkel rengöring. Extrahög i bakkant, 26cm, för att hindra hankatter från att kissa utanför lådan. 13cm i framkant.

KATTLÅDA MED TAK

Kattlåda med tak. Inbyggt handtag, öppningsbar front, plastlucka och filter med aktivt kol som minskar att dålig lukt och damm sprider sig från kattlådan. En upphöjd konstruktion som förhindrar läckage om hankatter kissar mot bakväggen.

KATTLÅDA HOPP-IN

Modern låda med ingång uppifrån. Rekommenderas för katter som kissar upp på väggarna eller är glada för att sprida ut sanden. Mycket smidig att rengöra.

KATTSPADE

Praktiskt rengöringsspade för att lätt rengöra lådan. Genom rastret kan du enkelt sila bort klumparna av urin/avföring i kattströet och spara den rena sanden. Passar bra för finkornig kattsand.

Finns i flera färger och modeller.