Smäll 8x57, 338, 270
Ett doftmedel laddad med vanilj!
Smäll er tänkt att använda som ett "foderförbättrare" och inte som ett traditionelt lockmedel. Tanken är att du tillsammans med ditt vanliga foder och Smälls produkter ska få ditt foder att bli mer aktraktift, framförallt för vildsvinen med också för andra djurarter
Skaparna av detta rekommenderar havre men det fungerar med allt spannmål samt ärtor och majs. Istället för att jäsa en majsbomb som preparerar du ditt foder med någon av sorterna ur Smälls kalibersortiment, 270 som smakar och luktar hasselnöt eller 8x57 som smakar och luktar vanilj. Fem centiliter av medlet räcker till en tio liters hink så det är mycket drygt och kostnadseffektivt. Du behöver inte låta det stå att dra tillsammans med ditt foder utan det är färdigt att användas direkt.
Idén med kalibersortimentet är så lite foder, på så lång tid som möjligt till så låg kostnad som möjligt. Försök därför om möjligt att risa igen det preparerade fodret eller lägg det på annan svåråtkomlig plats så de verkligen får jobba för maten. Medlet innehåller inte något socker och är skapat av svenska, naturliga, råvaror.
Ska inte spädas med vatten utan ska användas så som det är i flaskan men man kan om man vill hälla över en del på en sprayflaska och spraya så högt upp man kommer åt för att lyfta det lockande dofterna längre från sin plats där man vill hålla det vilda.
500 ml.

Mald anis i praktisk förpackning.
Den doftar betydligt mindre än de flytande produkterna. Den använder du i rulltunnan, foderspridaren och i tjäran om du vill skapa extra drag på din åtel. Inte på alla ställen på en gång utan bestäm dig för ett av dem till att börja med för att sedan utöka användningen om du känner för det. Räkna med att du kan dela upp flaskans innehåll i minst fem portioner eller mer.
Läs mer om produkterna på www.smell.nu.

Koncentrerad anisolja

Spädes ut med vatten för att minska koncentrationen. Används på åtelplatsen och på viltstigar fram till åteln för att locka dit viltet. Smidig förpackning som när den är slut fylls på genom att köpa Anisolja droppkork. Eftersom alla har tillgång till vatten har vi valt att inte späda ut den för att hålla ned fraktkostnaden.

ARACEAE ATTRACT 1000ML
Biologiskt och lättflytande lockmedel. Tjärdoft.