Stövlar

Yard

Slitstark arbetsstövel med god passform. Gelänk i hålfoten och reflex baktill. Skafthöjd ca 37 cm. Färg: Svart.

Tretorn Scout
Gummistövel som trivs lika bra i svampskogen som i stan. Ovandel i 100% naturgummi med mjuk, justerbar överkant. Uttagbar innersula och uppbyggd läst med greppvänlig yttersula.

Lumber Pro

Stålhätta. Mycket lätt och bekväm stövel med ovandel av naturgummi. Reflexband. Fodrad med slitstark och snabbtorkande bomull-/polyestertextil. Utökad sågskyddszon. Justerbart skaft. Mellansula av hårdgummi för stöd och stabilitet. Anatomiskt utformad träinsula. Grovt mönstrad slitsula av oljebeständigt nitrilgummi, förberedd för dubbning. Extra rymlig läst med extra tåutrymme. Stadigt hälgrepp. 

Steplite X2400, Den lätta och slitstarka PU stöveln för lantbruk. Motståndskraftig mot gödsel, urin, olja och animaliskt fett. Stötdämpande inläggssulor medföljer. Är även utrustad med ståltåhätta och spiktrampskydd och har en bredare läst och skaft. Sulans profil har förbättrats för ökad halksäkerhet och har en Kick-off sporre för att enklare ta av stöveln. På sommaren är den sval och på vintern varm. Vikt endast 900 g/st.

Tretorn Frost är en varm, ullfodrad vinterstövel med blåst gummi i fotpartiet för maximal isolering. Frost är perfekt för fiske och fritidsaktiviteter samt har ett snölås av nylon med stopper upptill på skaftet. För bästa greppsäkerhet har stöveln en kraftig, mönstrad sula. Andra praktiska egenskaper är en reflex på hälen och en löstagbar innersula.