Halla Standard 22-12

Ett helfoder för vuxna hundar. Standard 22-12 är ett helfoder anpassat för normal aktiva och älder hundar. Fodret är tillverkat av väl samansatta råvaror, vilket gör att fodret håller en hög smältbarhet samt smaklighet. Standard täcker din hunds dagliga näringsbehov. Se till att hunden alltid har tillgång till friskt och rent vatten.

Råprotein - 22%
Växttråd - 3%
Råaska - 6.5%
Fosfor - 1,0%

Fett innehåll - 12%
Vatten - 9%
Kalcium - 1,2%

Halla Aktiv 30-16

Halla Aktiv 30-16 är ett helfoder för vuxna aktiva hundar, unghundar samt digivande tikar. Fodret är tillverkat av väl sammansatta högklassiga råvaror, vilket gör att fodret håller en hög smältbarhet samt smaklighet.

Aktiv 30-16 täcker din hunds dagliga näringsbehov. Se till att hunden alltid har tillgång till friskt och rent vatten.

Råprotein - 30%
Växttråd - 2%
Råaska - 6%
Fosfor - 0,9%

Fett innehåll - 16%
Vatten - 9%
Kalcium - 1,2

Halla Valp 25-14

Halla Valp 25-14 är ett vetefritt helfoder för valpar/unghundar. VALP 25-14 är ett vetefritt helfoder som täcker valpens / unghundens dagliga näringsbehov.

Tillverkat av svenska och svenskkontrollerade råvaror och innehåller inga konstgjorda färg- eller smakämnen.

Fodret ska förvaras torrt och svalt. Serveras torrt eller blandat med vatten. Hunden ska alltid ha tillgång till friskt vatten!

Protein - 25%
Växttråd - 2,5%
Råaska - 6,5%
Fosfor - 1,0%

Fettinnehåll - 14%
Vatten - 9%
Kalcium - 1,3%

Halla Junior 26-20

Halla Junior 26-20 är ett vetefritt helfoder för valpar, unghundar, dräktiga och digivande tikar som täcker hundens dagliga näringsbehov.

Fodret är tillverkat av väl sammansatta råvaror, vilket gör att fodret håller en hög smältbarhet samt smaklighet. Passar utmärkt till stora/snabbväxande raser!

Fodret ska förvaras torrt och svalt. Serveras torrt eller blandat med vatten. Hunden ska alltid ha tillgång till friskt vatten!

Protein - 26%
Växttråd - 2,5%
Råaska - 6,5%
Fosfor - 0,9%

Fettinnehåll - 20%
Vatten - 9,0%
Kalcium - 1,1%

Halla Medium 26-20

Halla Medium 26-20 är ett vetefritt helfoder för aktiva hundar i alla livstadier. Fodret är tillverkat av väl sammansatta högklassiga råvaror, vilket gör att fodret håller en hög smältbarhet samt smaklighet.

Medium Täcker din hunds dagliga näringsbehov. Se till att hunden alltid har tillgång till friskt och rent vatten.

Protein - 26%
Växttråd - 2,5%
Råaska - 6,5%
Fosfor - 1,0%

Fettinnehåll - 20%
Vatten - 9%
Kalcium - 1,2

Halla Lamm & Ris 21-11

Halla Lamm & Ris 21-11 är ett vetefritt helfoder för normalt aktiva hundar i alla livsstadier. Den största proteinandelen kommer från lammkött. Kan passa till hundar som har allergibesvär av något slag.

Med sin välbalanserade råvarusammansättning och med lättsmält ris som ingående råvara, har fodret hög smältbarhet och är mycket skonsamt mot hundens mage.

Lamm & Ris 21-11 täcker hela din hunds dagliga näringsbehov. Innehåller fructoligosakkarider som underlättar matsmältning och upptagning av näringsämnen. Passar såväl till unga som vuxna hundar.

Halla Kyckling & Ris 23-12

Halla Kyckling & Ris 23-12 är ett köttbaserat vetefritt komplett helfoder för normal aktiva hundar i alla livsstadier.

Ett smakligt foder med hög smältbarhet som den allra kräsnaste hunden äter med god aptit. Kyckling och ris är lätt smälta råvaror som är skonsamma mot hundens mage. Innehåller fructo-oligosakkarider som underlättar matsmältning och upptagning av näringsämnen. Passar såväl till unga som vuxna hundar, bruks- och jakthundar. Kyckling & Ris täcker din hunds dagliga näringsbehov och används som ett dagligt foder året om. Passar utmärkt till valpar/juniorer vid övergång till ett vuxen foder. Se till att hunden alltid har tillgång till friskt och rent vatten.

Protein - 23%
Växttråd - 2,5%
Råaska - 6,5%
Fosfor - 0,9%

Fettinnehåll - 12%
Vatten - 9%
Kalcium - 1,2%